Общи условия за ползване

ПРИЕМАНЕ НА УСЛОВИЯТА

Благодарим Ви, че използвате Next box. Тези Общи Условия (“Условията”) целят да Ви запознаят със законните Ви права и отговорности по отношение на достъпа и използването на уебсайта Next box – https://nextboxbg.com/ (“Уебсайтът”), включително, но не само за покупка на продукти чрез Уебсайта.

Моля прочетете внимателно тези Условия.

Чрез достъпа до или използването на Уебсайта, Вие се съгласявате с тези Условия и сключвате договор, който Ви обвързва с B Next stroi LTD, дружество, учредено и съществуващо съгласно законите на Република България .Не използвайте Уебсайта ако не желаете или не можете да бъдете обвързани от тези Условия.

Можете да се съгласите с Условията, като:

Направите клик, с който да приемете или да се съгласите с Условията, когато това бъде възможно, чрез потребителския интерфейс на Уебсайта; или

Използвате Услугите. В този случай, Вие разбирате и се съгласявате, че https://nextboxbg.com ще третира използването на Услугите, като приемане на Условията.

 

 

ДЕФИНИЦИИ

Next stroi LTD е търговското дружество, предоставящо Услугите посредством администрираните Уебсайт.

Ние

“Ние”, “нас” или “ https://nextboxbg.com ” реферира към Next stroi LTD е уеб- и мобилно базирана платформа в Интернет, собственост на към Next stroi LTD дружество, учредено и съществуващо съгласно българското законодателство, с ЕИК 206111803, със седалище и адрес на управление: гр. София, Кюстенджа 15

Потребител

“Потребител” или “Вие” или “Вас” се отнася до Вас, като потребител на Услугите. Потребител е някой, който има достъп или използва Услугите с цел покупка на продукти, споделяне, разглеждане, хостване, публикуване, сключване на сделки, качване на информация или гледане на изображения и включва други лица, които съвместно участват в използването на Услугите.

Услуги

“Услуги” са всякакви и всички услуги, които към Next stroi LTD , посредством Уебсайта може да предложи на Потребителя.

Съдържание

“Съдържание” следва да включва (но не се ограничава до) изображения, снимки, аудио, видео, данни за местоположението, ‘места в района’, както и всички други форми на информация или данни.

 

 

Вашето Съдържание

“Вашето Съдържание” или “Потребителско съдържание” е съдържанието, публикувано от Вас, като Потребител на Уебсайта. То включва, но не е ограничено до това, което качвате, споделяте или предавате чрез или във връзка с Услугите, като например: харесвания, оценки, рецензии, картинки, снимки, съобщения, информация за Потребителския Ви Профил, както и всякакви други материали, които показвате публично или се показват в Потребителския Ви Профил.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ

3.1. Допустимост

С настоящото заявявате и декларирате, че сте на възраст от най-малко осемнадесет (18) години и, че сте напълно способни и компетентни да разберете и да се съгласите с условията, задълженията, твърденията, декларациите и гаранциите, изложени в настоящите Условия.

3.2. Спазване на законите

Вие носите отговорност за спазването на всички закони и правни регулации в страната, в която живеете, когато използвате Услугите. Съгласявате се да използвате Услугите само в съответствие с настоящите Условия и приложимото право и по начин, който не нарушава нашите законни права или такива на трети страни.

3.3. Достъпност на Уебсайта

Уебсайтът и неговите функционалности могат да бъдат променяни, актуализирани, прекъсвани, спирани или прекратявани без предупреждение или отговорност.

3.4. Потребителски Профили

Трябва да създадете Потребителски Профил и да предоставите определена информация за Вас, за да може да използвате (някои от) Услугите, които се предлагат чрез Уебсайта. Вие носите отговорност за поддържане поверителността на паролата за Потребителския си Профил. Вие, също така, сте отговорни и за всички действия, които се извършват във връзка с Вашия Потребителски Профил. Вие се съгласявате да ни уведомите незабавно за всяко непозволено използване на Вашия Потребителски Профил. Запазваме правото си да закрием Вашия Потребителски Профил по всяко време, с или без причина.

Вашият Потребителски Профил е само за Ваша лична, не-търговска употреба. Когато го създавате, Ви молим да предоставите пълна и точна информация за Вас, с цел да засили автентичността Ви, като допринасящи към Уебсайта. Не може да се представяте за друг човек (напр. да се представяте за знаменитост или Вашият съсед), да използвате Потребителския Профил на някой друг или да създавате Потребителски профил за някой друг, освен за самите Вас, или да създавате множество профили. Ако използвате прякор, имайте предвид, че някои хора биха могли да ви идентифицират, ако например, включвате идентифицираща информация във Вашите рецензии, използвате същия профил в други уебсайтове или ако позволявате на други сайтове да споделят информацията Ви с Next box. За повече информация, моля прочетете нашата Декларация за Поверителност. [ST1]

3.5. Съобщения от Next box и други Потребители

Създавайки Потребителски Профил, Вие се съгласявате да получавате съобщения във връзка с Уебсайта. Например, може да получавате нашия седмичен имейл бюлетин, от който имате правото да се откажете.

ПАЗАРУВАНЕ

Next box предоставя на посетителите си да пазаруват дистанционно. Пазаруването на стоки чрез Уебсайта става по следните начини:4.1. Чрез регистрация на потребителски профил. Информацията за поръчката съдържа изброяване на поръчани продукти, имена на клиента, телефон за връзка и адрес за доставка. С регистрацията клиентът активно избира да приеме настоящите Общи Условия.

4.2. Без регистрация на потребителски профил. Информацията за поръчката съдържа изброяване на поръчаните продукти, имената на клиента, телефон за връзка и адрес за доставка. При покупка без регистрация се изисква приемане на настоящите Общи Условия при всяка поръчка.

4.3. Бърза Поръчка / Поръчка, направена по телефона

Поръчка, направена по телефона. Информацията за поръчката съдържа изброяване на поръчаните продукти, имената на клиента, телефон за връзка и адрес за доставка.

4.4. Анулиране на Поръчка

Купувачът има право да анулира поръчката си по всяко време, преди поръчката да бъде изпратена за доставка. В този случай договорът за покупко продажба се смята за прекратен.

 5. ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА СТОКА

Може да върнете или замените стока в рамките на 14 дена след закупуването й, ако не е нарушена целостта на опаковката. Не може да бъде върната и заменена стока/ продукт ако :

-Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване.

-Продуктите да са в оригиналната си опаковка.

-Да включите оригиналния фискален бон, с която сте получили продуктите.

-Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка.

*! Условията  НЕ важат за продукти  ( сетове , кутии  ) в ПРОМОЦИЯ! 

 

6. Next box запазва правото си да променя настоящите правила, както и структурата на онлайн страницата, за което не се задължава да уведомява Клиентът чрез интернет страницата си.

 

7. Next box не носи отговорност, ако поради независещи технически проблеми е възпрепятствано пълното или частично ползване на Интернет страницата.

 

8. За всички въпроси, неуредени от тези условия, се прилага действащото в Република България законодателство